Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Ј А В Н И П О З И В заинтересованој јавности за учешће у јавној расправи о НАЦРТУ СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА СТРУЧНОГ ОБРАЗОВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ (2020-2024)

Ј А В Н И П О З И В заинтересованој јавности за учешће у јавној расправи о НАЦРТУ СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА СТРУЧНОГ ОБРАЗОВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ (2020-2024)
Датум објаве: 07.11.2019 16:18 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (Службени лист Црне Горе, бр. 41/18) Министарство просвјете објављује

Ј А В Н И П О З И В
заинтересованој јавности за учешће у јавној расправи о
НАЦРТУ СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА СТРУЧНОГ ОБРАЗОВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ (2020-2024)

Оперативну и водећу улогу у изради Стратегије развоја стручног образовања у Црној Гори (2020-2024), имала је Радна група, који чине представници органа државне управе, удружења послодаваца и синдиката, јавних установа и представници НВО сектора. Подршку Радној групи дала је Еуропеан Траининг Фоундатион (ЕТФ).

Јавна расправа се спроводи у циљу дијељења релевантних информација са заинтересованим субјектима, креирања простора за дијалог и сарадњу за израду Стратегије развоја стручног образовања у Црној Гори (2020-2024) и осигурањем заједничког власништва над документом кроз заједничко одлучивање о преузимању обавеза.

Јавна расправа почиње даном објављивања Јавног позива на интернет страници Министарства и порталу е-Управе и траје 20 дана - до 26. новембра 2019. године.

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у електронском облику на е-маил адресу мирза.гарговиц@мпс.гов.ме 

Нацрт Стратегије развоја струцног образовања у Црној Гори (2020-2024).доцx

Образац примједбе предлози и сугестије -стратегија.доцx