Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Саопштење: Министарство просвјете објавило Конкурс за суфинансирење школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству

Саопштење: Министарство просвјете објавило Конкурс за суфинансирење школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству
Датум објаве: 10.08.2015 10:00 | Аутор: ПР Служба

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете објавило је Конкурс за суфинансирење школарине на магистарским и докторским студијама у земљи и иностранству за 60 кандидата уписаних на прву годину магистарских студија и 24 кандидата уписаних на прву годину докторских студија у земљи и иностранству студијске 2014/2015. године.

Када су у питању магистарске студије, Министарство ће од укупно 60 кандидата суфинансирати по 10 кандидата из области: природно-математичких, техничко-технолошких, биотехничких, медицинских, друштвених и хуманистичких наука, кандидатима који испуњавају услове конкурса. Кандидатима ће се суфинансирати школарина у износу од 500 еура.

За 24 кандидата уписаних на прву годину докторских студија у земљи и иностранству студијске 2014/2015. године суфинансираће се школарина у износу од 1.000 еура, и то за по четири кандидата из области: природно-математичких, техничко–технолошких, биотехничких, медицинских, друштвених и хуманистичких наука, који испуњавају услове конкурса.

Конкурс ће бити отворен до 16. октобра 2015. године.


Текст конкурса можете пронаћи ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање школарине на магистарским студијама уписаних студијске 2014/2015. године можете пронаћи ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање школарине на докторским студијама уписаних студијске 2014/2015. године можете пронаћи ОВДЈЕ

Пријаву за суфинансирање путних трошкова за студијске боравке можете пронаћи ОВДЈЕ

ПР служба Министарства просвјете