Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Расписан Конкурс за пријем ученика и студената у домове

Расписан Конкурс за пријем ученика и студената у домове
Датум објаве: 28.07.2017 14:06 | Аутор: ПР служба Министарства просвјете

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете расписало Конкурс за пријем 568 ученика и 2.222 студената у домове ученика и студената у Црној Гори за школску 2017/2018. годину.

Право учешћа на Конкурс имају ученици који се школују ван мјеста становања, који су први пут уписани у одређени разред у текућој школској години, као и студенти који се школују ван мјеста становања, који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм, и ученици који похађају неку од средњих школа у Црној Гори.

Уколико након расподјеле мјеста у дому остане слободних мјеста, право на смјештај и исхрану по економској цијени могу остварити и студенти постдипломских магистарских и докторских студија, који нијесу у радном односу, школују се ван мјеста становања, а који су први пут уписали семестар одговарајуће године студија и нијесу мијењали студијски програм.

Документа за пријем студената И године студија у домове студената подносиће се од 28. августа до 15. септембра 2017. године. За студенте ИИ, ИИИ, ИВ, В и ВИ године студија рок за подношење докумената је од 11. до 29. септембра 2017. године, док ће ученици документа подносити докумената од 14. до 25. августа 2017. године.

Текст Конкуса можете преузети ОВДЈЕ.