Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

ПРИПРЕМЉЕНЕ ПУБЛИКАЦИЈЕ У ОБЛАСТИ ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ: ВОДИЧ КРОЗ СИСТЕМ НЕФОРМАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ И АНАЛИЗА ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ

ПРИПРЕМЉЕНЕ ПУБЛИКАЦИЈЕ У ОБЛАСТИ ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ: ВОДИЧ КРОЗ СИСТЕМ НЕФОРМАЛНОГ ОБРАЗОВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ И АНАЛИЗА ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ
Датум објаве: 16.09.2019 14:55 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Министарство просвјете је у сарадњи са Центром за стручно образовање припремило допуњено друго издање “Водича кроз систем неформалног образовања у Црној Гори” и “Анализу образовања одраслих у Црној Гори”.

У оквиру допуњеног другог издања Водича припремљен је и адресар лиценцираних организатора образовања одраслих који реализују програме образовања за стицање стручних квалификација и програме образовања за стицање и развој кључних компетенција као и адресар лиценцираних ауто школа. Водич је припремљен и на албанском језику.

Иста радна група је припремила и публикацију “Анализа образовања одраслих у Црној Гори” у којем је по први пут дат аналитички приказ образовне понуде у Црној Гори са свим програмима и лиценцираним организаторима образовања одраслих. Такође, у оквиру ове публикације се могу наћи и активности невладиних организација у образовању одраслих.

Ове публикације су припремљене из средстава буџета пројекта “Национални координатор за имплементацију Европске Агенде за учење одраслих, Радни план: Црна Гора за 2018./2019. годину”, који се реализује у оквиру Ерасмус + програма.

АНАЛИЗА ОБРАЗОВАЊА ОДРАСЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ WЕБ.пдф

Водиц кроз систем образовања WЕБ.пдф

Водиц кроз систем образовања АЛ WЕБ.пдф

Водиц кроз систем неформлног образовања у Црној Гори ЕНГ.пдф