Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Адаптираће се спортска сала школе “Марко Миљанов” у Бијелом Пољу

Адаптираће се спортска сала школе “Марко Миљанов” у Бијелом Пољу
Датум објаве: 06.09.2018 15:05 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


ЈУ ОШ “Марко Миљанов” у Бијелом Пољу расписала је тендер за избор извођача радова на адаптацији и уређењу спортске сале процијењене вриједности 170.000 еура.

Пројекат адаптације спортске сале реализује се кроз модел суфинансирања Министарства просвјете, Министарства спорта и Општине Бијело Поље, на начин да све три стране обезбиједе дио средстава, при чему је Министарство просвјете обезбиједило око 100.000 еура, док су Министарство спорта и Општина Бијело Поље издвојили око 77.000 еура.

Рок извршења радова је 90 дана, те ће адаптацијом спортске сале до краја ове године ученици ЈУ ОШ „Марко Миљанов“ имати прилику да се баве спортом у значајно бољим условима.

Уређење спортске сале бјелопољске школе, само је један од пројеката у који Министарство просвјете инвестира у циљу побољшања школске спортске инфраструктуре и подизања школског спорта на већи ниво.

Поред ове школе, тренутно се ради на свеобухватној реконструкцији отворених спортских терена ЈУ ОШ „Хајро Шахмановић“ у Плаву вриједности 250.000, а у току је и вредновање пристиглих понуда за изградњу савременог спортског игралишта у ЈУ ОШ “Џафер Никочевић” у Гусињу, вриједности око 300.000 еура.