Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Обавјештење о продужењу рока за достављање пријава програма/пројеката невладиних организација за 3 конкурса Министарства просвјете

Обавјештење о продужењу рока за достављање пријава програма/пројеката невладиних организација за 3 конкурса Министарства просвјете
Датум објаве: 26.03.2020 14:17 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Сходно препорукама Министарства јавне управе, које се односе на иницијативе невладиних организација у погледу реализације јавних конкурса објављених у складу са Законом о невладиним организацијама (Службени лист Црне Горе, број 39/11 и 37/17), комисије Министарства просвјете за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области инститиционалног и ванинституционалног образовања, донијеле су одлуке да се:

рок за достављање пријава пројеката/програма по већ објављеним конкурсима продужи за још 30 дана и то:
1. Конкурс из подобласти подршка даровитим ученицима под називом „Да таленат нађе пут“ продужава се закључно са 30. априлом 2020. године.
2. Конкурс из подобласти подршка цјеложивотном учење под називом „Знање кроз цјеложивотно образовање“ продужава се закључно са 2. мајем 2020. године.
3. Конкурс из подобласти подршка инклузивном образовању под називом „Инклузија на дјелу“ продужава се закључно са 3. мајем 2020. године.

Усљед ситуације изазавне ЦОВИД 19 вирусом, пријаве пројеката/програма достављају се електронским путем у зип/рар формату на е маилове наведене у конкурсима.

Циљ наведеног је допринос потреби заштите здравља грађана и исказивања високог степена одговорности усљед околности изазваних вирусом ЦОВИД 19.