Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Е - боок конкурс „Ја имам сан“

Е - боок конкурс „Ја имам сан“
Датум објаве: 30.04.2020 11:33 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Позивају се дјеца и млади узраста 6 до 19 година да својим радовима (на њемачком или енглеском језику) пруже допринос за електронску књигу (е - боок) Министарства спољних послова СР Њемачке, која ће бити издата у сарадњи са реномираном издавачком кућом „Ауфбау Верлаг“. Тема конкурса је „Ицх хабе еинен Траум“ , „И хаве а дреам“ или „Ја имам сан“. Ментор е-књиге је аутор бестселера Риццардо Симонетти.

Циљ овог конкурса је да се у овим турбулентим временина охрабре младе ауторке и аутори да подијеле своје снове, наде и жеље о будућности, како би се створио документ који ће свједочити о овом времену. Три најбоља рада сваке старосне групе ће бити награђени ваучером за књиге и наградом. Ту је и специјална награда дјечјег жирија.
Услови конкурса:

- Рад се шаље у облику МС WОРД филе (.доцx ор .доц) са ознаком по сљедећем обрасцу: твоје име_старост_земља_наслов.доцx.
- Рад се шаље на адресу: ебоок.аа@гмаил.цом. У том мејлу треба да наведете своје име, старост, адресу и име својих родитеља/законских старатеља.
- Дјеца/млади и њихови родитељи/законски старатељи треба да попуне и потпишу формулар о преносу ауторских права (објава и коришћење рада).
- Скенирани формулар о преносу ауторских права треба послати на мејл: ебоок.аа@гмаил.цом у форми .пдф-фајла (до 01. јула 2020).
- Рад треба да садржи највише 3.000 карактера (са размацима).
- Рок за слање радова је 01.07.2020.

Оригинални потписани формулар о преносу ауторских права треба послати поштом на адресу:

Мартенстеин + Сцхротх - ебоок -
Диеффенбацхстр. 14 10967
Берлин ГЕРМАНY

Формулар треба да буде послат на вријеме, тако да датум пријема у Берлину буде до 15. јула 2020. године.

ДЕ_Информатионен зур Ауссцхреибунг.пдф

ДЕ_Рецхтсеинра¨умунг_Теилнахмебедингунген.пдф

ЕН_Цхецклист_грант оф ригхтс.пдф

ЕН_Информатион.пдф