Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Влада Републике Кореје (Јужна Кореја) додјељује једну стипендију за кандидате из Црне Горе за мастер студије, докторске студије или постдокторски истраживачки програм

Влада Републике Кореје (Јужна Кореја) додјељује једну стипендију за кандидате из Црне Горе за мастер студије, докторске студије или постдокторски истраживачки програм
Датум објаве: 13.02.2019 09:43 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Влада Републике Кореје (Јужна Кореја) интегрисала је своје стипендијске програме и брендирала их под називом “Глобалне корејске стипендије”. Стипендије из овог програма намијењене су заинтересованим страним кандидатима/кандидаткињама који желе да упишу мастер студије, докторске студије или постдокторски истраживачки програм, за академску 2019/2020. и 2020/2021. годину.

Црној Гори биће додијељена једна (1) стипендија.

Попуњен АПЛИКАЦИОНИ ФОРМУЛАР и неопходну документацију (1 комплет оригинала докумената + 3 фотокопије) треба доставити, најкасније до 15. марта 2019. године, на адресу:

Амбасада Републике Кореје
Ул. Милоша Савчића бр. 4, 11040 Београд


Све детаљне информације у вези с начином пријављања заинтересовани кандидати могу погледати ОВДЈЕ (Апплицатион Гуиделинес).

Додатне информације о самом програму се могу наћи на интернет адреси: хттп://www.студyинкореа.го.кр  

За сва додатна питања и појашњења заинтересовани кандидати могу се обратити контакт особи у Амбасади, госпођи Јелени Милосављевић, на е-маил адресу: кореаемб.рс@мофа.го.кр ; тел. број: +381 11 3674 225; факс: +381 11 3674 229.

Само они кандидати који испуњавају све услове и који су предали сва документа са пријавом до назначеног рока биће позвани на интервју који ће се одржати у Амбасади Републике Кореје у Београду, о чијем термину ће пријављени кандидати бити благовремено обавијештени.

Амбасада Републике Кореје препоручиће двије од пристиглих кандидатура из Црне Горе свом Националном институту за међународно образовање (НИИЕД) који ће извршити коначан избор кандидата. Након извршене селекције очекује се да успјешни кандидат допутује у Кореју у августу 2019. године.

2019 ГКС-Г Апплицатион ФАQс(Енглисх-Кореан).пдф