Manja slova Veća slova RSS

>

Saopštenje: Studenti čija dokumentacija za dodjelu stipendija najboljim studentima je neispravna ili nepotpuna istu mogu dopuniti do 18. novembra

Saopštenje: Studenti čija dokumentacija za dodjelu stipendija najboljim studentima je neispravna ili nepotpuna istu mogu dopuniti do 18. novembra
Datum objave: 11.11.2016 15:52 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Na Konkurs za dodjelu 300 stipendija najboljim studentima za studijsku 2016/17. godinu, koji je bio otvoren do 21. oktobra, prijavilo se 559 kandidata.

U skladu sa Pravilnikom o kriterijumima, načinu, uslovima i visini naknade za ostvarivanje prava na smještaj i ishranu u domu, studentski kredit, stipendiju i participaciju prevoza i Konkursom za dodjelu stipendija najboljim studentima za studijsku 2016/17. godinu i Zakonom o opštem upravnom postupku kandidati sa neispravnom ili nepotpunom dokumentacijom mogu istu dopuniti do i zaključno sa 18. novembrom 2016. godine.

Spisak studenata koji su podnijeli zahtjev za dodjelu stipendija najboljim studentima za studijsku 2016/2017. godini objavljan je na sajtu Ministarstva prosvjete. U okviru spiska, u koloni “Napomena” kandidati čija dokumentacija je neispravna ili nepotpuna mogu naći informacije o podacima koje treba da dostave lično ili putem pošte na adresu Ministarstva prosvjete.

Nakon toga na internet adresi Ministarstva prosvjete biće objavljen prijedlog rang liste u skladu sa uslovima Konkursa.


Spisak studenata koji su se prijavili na Konkurs možete preuzeti OVDJE

 

 

 

 

PR služba Ministarstva prosvjete