Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Отворен позив за достављање идеја у оквиру пројекта Старт - уп школе у области културе (ЕЦАПИТАЛ Цултуре – Адриатиц Старт - уп Сцхоол)

Отворен позив за достављање идеја у оквиру пројекта Старт - уп школе у области културе (ЕЦАПИТАЛ Цултуре – Адриатиц Старт - уп Сцхоол)
Датум објаве: 30.01.2019 12:01 | Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Испис Штампај страницу


Обавјештавамо све заинтересоване да је у току позив за достављање бизнис идеја за оснивање старт-упова који промовишу културно насљеђе јадранско-јонског макрорегиона, у оквиру пројекта ЕЦАПИТАЛ Цултуре – Адриатиц Старт - уп Сцхоол.

Позив је отворен до 17. марта 2019. године, а реализује се под покровотељством Фондације Марке, италијанске регије Марке, Политехничког Универзитета Марке, Општине Анкона и Привредне коморе Анконе.

Примарни циљ пројекта је стварање услова како би млади људи, који долазе из земаља Јадранско-јонске макрорегије, користећи своје вјештине и креативност, могли остварити властиту пословну идеју усмјерену на јачање културног насљеђа и развоја културног туризма у региону, стварајући старт-уп у области културног туризма.

Право да аплицирају имају кандидати из осам земаља (Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Грчка, Црна Гора, Србија, Словенија и Италија, изузев регије Марке), старости до 40 година, који имају минимум средњошколско образовање и одлично познавање енглеског језика.

Апликације се подносе онлине: хттпс://стартупсцхоол.ецапитал.ит/апплy/ а одабраће се 20 кандидата који ће похађати наставу у Анкони од 6. маја до 28. јуна 2019. године. Стипендија у износу од 5.000 еура покрива трошкове обуке, смјештаја и исхране.

За информације о Пројекту посјетите званични сајт школе: хттпс://стартупсцхоол.ецапитал.ит/.  

Детаљне информације о конкурсу и условима за учешће можете пронаћи на сљедећој страници:

хттпс://стартупсцхоол.ецапитал.ит/wп-цонтент/уплоадс/2019/01/ЦАЛЛ_ЕЦАПИТАЛ_ЦУЛТУРЕ_2019.пдф