Manja slova Veća slova RSS

>

PRIPREMLJENE PUBLIKACIJE U OBLASTI OBRAZOVANJA ODRASLIH: VODIČ KROZ SISTEM NEFORMALNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI I ANALIZA OBRAZOVANJA ODRASLIH U CRNOJ GORI

PRIPREMLJENE PUBLIKACIJE U OBLASTI OBRAZOVANJA ODRASLIH: VODIČ KROZ SISTEM NEFORMALNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI I ANALIZA OBRAZOVANJA ODRASLIH U CRNOJ GORI
Datum objave: 16.09.2019 14:55 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo prosvjete je u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje pripremilo dopunjeno drugo izdanje “Vodiča kroz sistem neformalnog obrazovanja u Crnoj Gori” i “Analizu obrazovanja odraslih u Crnoj Gori”.

U okviru dopunjenog drugog izdanja Vodiča pripremljen je i adresar licenciranih organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručnih kvalifikacija i programe obrazovanja za sticanje i razvoj ključnih kompetencija kao i adresar licenciranih auto škola. Vodič je pripremljen i na albanskom jeziku.

Ista radna grupa je pripremila i publikaciju “Analiza obrazovanja odraslih u Crnoj Gori” u kojem je po prvi put dat analitički prikaz obrazovne ponude u Crnoj Gori sa svim programima i licenciranim organizatorima obrazovanja odraslih. Takođe, u okviru ove publikacije se mogu naći i aktivnosti nevladinih organizacija u obrazovanju odraslih.

Ove publikacije su pripremljene iz sredstava budžeta projekta “Nacionalni koordinator za implementaciju Evropske Agende za učenje odraslih, Radni plan: Crna Gora za 2018./2019. godinu”, koji se realizuje u okviru Erasmus + programa.

ANALIZA OBRAZOVANJA ODRASLIH U CRNOJ GORI WEB.pdf

Vodic kroz sistem obrazovanja WEB.pdf

Vodic kroz sistem obrazovanja AL WEB.pdf

Vodic kroz sistem neformlnog obrazovanja u Crnoj Gori ENG.pdf