Manja slova Veća slova RSS

>

J A V N I P O Z I V zainteresovanoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o NACRTU STRATEGIJA RAZVOJA STRUČNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI (2020-2024)

J A V N I P O Z I V zainteresovanoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o NACRTU STRATEGIJA RAZVOJA STRUČNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI (2020-2024)
Datum objave: 07.11.2019 16:18 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (Službeni list Crne Gore, br. 41/18) Ministarstvo prosvjete objavljuje

J A V N I P O Z I V
zainteresovanoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o
NACRTU STRATEGIJA RAZVOJA STRUČNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI (2020-2024)

Operativnu i vodeću ulogu u izradi Strategije razvoja stručnog obrazovanja u Crnoj Gori (2020-2024), imala je Radna grupa, koji čine predstavnici organa državne uprave, udruženja poslodavaca i sindikata, javnih ustanova i predstavnici NVO sektora. Podršku Radnoj grupi dala je European Training Foundation (ETF).

Javna rasprava se sprovodi u cilju dijeljenja relevantnih informacija sa zainteresovanim subjektima, kreiranja prostora za dijalog i saradnju za izradu Strategije razvoja stručnog obrazovanja u Crnoj Gori (2020-2024) i osiguranjem zajedničkog vlasništva nad dokumentom kroz zajedničko odlučivanje o preuzimanju obaveza.

Javna rasprava počinje danom objavljivanja Javnog poziva na internet stranici Ministarstva i portalu e-Uprave i traje 20 dana - do 26. novembra 2019. godine.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u elektronskom obliku na e-mail adresu mirza.gargovic@mps.gov.me 

Nacrt Strategije razvoja strucnog obrazovanja u Crnoj Gori (2020-2024).docx

Obrazac primjedbe predlozi i sugestije -strategija.docx