Manja slova Veća slova RSS

>

Program ENO: Poziv za učešće u onlajn simpozijumu Peace is Green

Program ENO: Poziv za učešće u onlajn simpozijumu Peace is Green
Datum objave: 10.09.2020 13:21 | Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ispis Štampaj stranicu


Povodom obilježavanja 20 godina postojanja Međunarodnog programa ENO – Environment online, 21. i 22. septembra održaće se veb simpozijum koji organizuje ENO Indija u saradnji sa ENO programom, Envirate i drugim partnerima, na aktuelne teme održivog razvoja i održive budućnosti.

Onlajn događaj će okupiti predstavnike iz više od 100 zemalja i preko 10 000 škola ENO, nevladinih organizacija, javnih i privatnih organizacija, eksperata u oblasti životne sredine i ostalih stejkholdera, sve u cilju proslave značajnog jubileja i globalnih tema. Slogan simpozijuma je “Mir je zelen - Oblikujmo zajedno mir” (Peace is green - Shape peace together).

Obrazovne ustanove ENO mreže mogu uzeti učešće prijavom na sljedećem linku: https://bit.ly/2D02k7Q.

Veb-sajtovi: http://www.actnow.org.in i http://www.actnow.org.in/peace-is-green.html i Facebook stranica : https://www.facebook.com/Actnowindia/

Takođe, ENO mreža poziva svoje članice da, ukoliko im mogućnosti i epidemiološka situacija dozvoljavaju, i ove godine učestvuju u tradicionalnoj akciji sadnje drveća koja će se održati 21. septembra, na Međunarodni dan mira.

Prijava za akciju sadnje i uputstva za učešće: https://www.enoprogramme.org/news

Ovdje možete preuzeti pozivna pisma i informacije za veb simpozijum i ENO Tree Planting Day.

PeaceIsGreen-Invite-Final -RKS.pdf

ENO Tree Planting Day (1).pdf