Manja slova Veća slova RSS

>

Javni poziv za konsultacije u cilju utvrđivanja predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata NVO u oblasti društvene brige o mladima

Datum objave: 28.04.2021 15:02 | Autor: PR služba

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list Crne Gore", br. 041/18), a u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama ("Službeni list Crne Gore", br. 039/11, 037/17) Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta objavljuje Javni poziv zainteresovanoj javnosti za konsultacije u cilju utvrđivanja predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2021. godini u oblasti društvene brige o mladima za 2021. godinu.

Predstavnici zaineteresovane javnosti svoje predloge, sugestije i komentare na Nacrt sektorske analize za oblast društvene brige o mladima mogu dostaviti Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta na e-mail: kabinet@mpnks.gov.me ili u pisanom obliku na adresu: ul. Vaka Đurovića b.b. 81000 Podgorica, najkasnije do četvrtka, 13. maja 2021. godine.


Nacrt sektorske analize za oblast društvene brige o mladima možete preuzeti ovdje:

Sektorska analiza